Exposities
Search

Eerdere Exposanten/ werk “in stock”

Het werk van kunstenaars die eerder hebben geëxposeerd in de etalage is voor een deel te zien op de site van de hooffzaak. In het kort waarom ik er voor koos:

Silvia Weve (prints met stout en eroteen commentaar), Ada Breedveld (dik, dikker, dikst), Bilha Zusmann (lino’s als object), Paula Schulte (aandoenlijke wezens in keramiek),Nadjezjda van Ittersum 9majestueuze tsarina’s) Sam Politon (meditatie om in te verdwijnen), Reinder van der Woude (kleurrijk vals plat), Koos Haaijkens (onnavolgbare koeien portretten), Maddy Rentenaar (klassieke vormen, nieuwe materialen), Frank Creton en Kenneth Echteld (onhollands kleurrijk en zeer Suri), indringende foto’s van Els van der Monde, Engelbert Fellinger, Erland, Afrikaanse rituele voorwerpen en kleden………e.v.a.

Veel kunstenaars wonen en werken in Amsterdam, maar hebben hun “roots” elders. Suriname, V.S., Portugal, Mali, Noord Afrika. Een weerspiegeling van Amsterdam als Global Village. Selectie gebeurt op basis van authenticiteit en zeggingskracht van het werk, ongeacht stijl en techniek. Iedere maand nieuwe informatie op de site over de lopende en komende presentatie. Vaak verrassende combinaties van disciplines en stijlen. Ook theater en muziek.